De 10 Leukste Dingen om Thuis te Knutselen in 2021

Knutselen voor Volwassenen. Verveel jij ook zo vreselijk nu je de hele dag in huis zit? Knutselen is momenteel helemaal HOT! Maar ja, wat ga je dan maken? En hoe maak je dat? We hebben de 10 leukste knutselwerken voor je op een rij gezet. Of ze voor jouw in de goede volgorde staan mag je zelf bepalen. Wil je aan de slag met 1 van deze coole gehaakte cactussen, strandtassen of bloemen van servetten? Dan staan de instructies in de link bij de afbeelding. Zo hoef jij je thuis geen seconde meer te vervelen…

En owja, kom je er zelf niet uit en krijg je moordneigingen van al dat gepriegel? Of krijg je al de kriebels als je er aan denkt dit zelf te moeten maken? Mail ons dan even voor de prijzen en we laten ze op bestelling voor je maken.

nummer 1

Bloem van Servetten

Bloem van servetten maken

Wat je met servetten allemaal wel niet kunt doen. Sommige mensen kunnen er de mooiste dingen van maken. In dit geval een prachtige bloem. Wij kunnen het niet nadoen, maar wil je het proberen? Hier vind je de instructies…

nummer 2

Gehaakte Badkamerdeur Organizer

badkamerdeur organizer haken

Is jouw badkamer ook altijd zo vol? Met deze handige organizer krijg je weer ruimte. Je hangt het hele spul simpelweg aan de deur en profiteert meteen van al die extra vakjes. Misschien kun je dit tijdens het badderen wel haken? We wensen je alvast veel succes. De instructie vind je hier.

De gehaakte Cactussen

zelf cactussen haken

Knuffelen met een Cactus? Met deze heerlijke zachte plantjes durven wij dat wel aan. Heb jij ook zo n hekel aan die akelige stekels van de cactus? Waarom haak je er dan niet een paar? Ze hoeven geen water, geen zonlicht, geen verzorging dus ja, wat wil je nog meer? Zo maak je ze…

nummer 4

Vaas van oude boeken

vaas van boek maken

Book Folding noemen ze het. Heb je nog een boekenkast vol oud papier? Of heb je nog een paar van de bibliotheek die je nu toch niet kunt inleveren? Doe er dan wat leuks mee… Knippen, plakken, vouwen, we hebben geen idee hoe ze het doen. Maar knap vinden we het wel. Deze prachtige vaas maak je simpelweg van een oud boek. Hoe je dat doet konden wij helaas ook niet achter komen. Wil je ze bestellen dan brengen we je graag in contact met de maker. Mail ons dan even…

nummer 5

Konijntje Haken?

konijn haken voor baby

Een schattig konijntje voor je kind of kleinkind haken? Je kunt wel vast beginnen. Aangezien iedereen nu thuis zit vanwege de COVID-19 beperkingen verwachten wij over een maand of 9 een hele hoop kleine konijntjes, uh kindjes, te gaan zien. De beschrijving vind je hier.

nummer 6

Gehaakt wijnflessen Rekje

wijnflessen rekje haken

We zitten nu allemaal in beperking thuis vanwege Corona, maar een lekker wijntje gaat er nog steeds wel in. Wil je die flessen op een leuke en unieke manier bewaren? Dan haak je toch een wijnflessenrek

Gehaakte Picknick Tas

picknicktas haken

Of het echt een picknick tas durven wij (mannen) niet echt te zeggen. Hij lijkt behoorlijk multi functioneel dus gebruik hem lekker waarvoor jij dat wilt. Hoe je deze tas maakt zonder beschrijving weten wij ook niet. We kunnen je wel met de maker in contact brengen om deze tas te bestellen.

nummer 8

Een Echte IBIZA Tas haken?

ibiza strandtasje gehaakt

Wil jij de blits maken op het strand deze zomer? En is een klein tasje voor je portemonnee, sleutels en je lippenstift wel voldoende. JDan kun je deze handige IBIZA tas helemaal zelf gaan haken. We hopen alleen dat je wel op tijd klaar bent voor de zomer echt begint 😉 Klik hier voor de instructies.

nummer9

Kip op een Stokje

haan haken

Van deze haan zal niemand last hebben. Hij geeft geen kick, maar staat wel leuk in je vensterbank of op een kastje… Zo maak je hem zelf.

nummer 10

Beursje haken?

beurs haken

Een handige beurs haak je toch zelf? Hij past prachtig in je Ibiza tas die je op nummer 8 zag. Wij sluiten er onze lijst mee af en wensen je heel veel knutselplezier!

nummer 11

Bonustip

Ben je niet zo van het haken of book folden? Ga dan lekker schilderen… Porselein schilderen is momenteel erg hip. En met pasen in aantocht kun je ook alvast met de kinderen beginnen om de eieren te beschilderen.

Bron Pixabay

Toen we deze lijst samenstelden kwamen we zelf al vrij snel tot de ontdekking dat knutselen niet echt onze hobby gaat worden. Wij mannen houden ons liever bezig met elektronische apparaten of lekker klussen met deze tips. Denk jij er net zo over, maar verveel je je wel? Kijk dan naar de 10 leukste bordspellen die je thuis kunt doen of de 10 leukste fitness oefeningen voor thuis. Veel succes!

Bron en Credits: Met dank aan Sjoukje Boersma

Bekijk hier onze 10 beste thuiswerk tips!

Nieuwsbrief van de 10 leukste ontvangen

Plaats een foto van jouw mooiste knutselwerk in de reacties hieronder, vinden we leuk…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top